Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:
Broderloge nr. 22 Niels Juels og søsterloge nr. 58 Brøndens hjemmeside er flyttet
24-07-2017
Denne hjemmeside opdateres ikke længere. Du finder information om broderloge nr. 22 Niels Juel og søsterloge nr. 58 Brønden på Odd Fellow Ordenens nye samlede hjemmeside under www.oddfellow.dk
Læs hele nyheden
Hvad kræves for at blive optaget i Odd Fellow Ordenen
18-08-2015
For blive optaget i Odd Fellow Ordenen kræves at .....
Læs hele nyheden

Odd Fellow Gaarden

I 1951 købte brødrene i loge nr. 22 Niels Juel bygningen. I perioden marts 1954 til marts 1955 bliver bygningen ombygget og i marts 1955 indvier daværende Storsire Knud Nielsen logesalen til ordenes brug.

Der er siden sket en løbende vedligeholdelse af bygningen og senest i sommeren 2004 skete der en større om- og tilbygning.

Forværelset blev udbygget og der blev etableret større rekvisit rum til henholdsvis Søsterloge nr. 58 Brønden og Broderloge nr. 22 Niels Juel, nyt kandidatværelse hvori logens bibliotek er blevet integreret samt et møderum.

Bygningen er ejet af broderloge nr. 22 Niels Juel, bygningen er hjemsted for broderloge nr. 22 Niels Juel og søsterloge nr. 58 Brønden.

I bygningen findes desuden restaurant og selskabslokaler som er forpagtet ud.

Odd Fellow Gaardens selskabslokaler og Bistro ligger ideelt,

små 50 m. fra Køge station og midt på gågaden tæt på Køge torv.

Selskabslokaler

Vores selskabslokaler er delt i to afdelinger, hvoraf det store selskabslokale kan rumme op til 140 - 145 pers. og det lille selskabslokale har plads til 40-45, endda med egen velkomst/kaffestue.

Når sommeren banker på fra midt i maj, starten af juni og frem til september har vi vores gårdhave sat op, og det vil være muligt at nyde velkomsten her.

Oplevelser ud af huset

Vi leverer gerne mad ud af huset (dinnertransportable) og sammensætter en løsning, som er skræddersyet helt til dine ønsker. Vi har altid et par færdige foreslag til sæsonbestemte buffeter.

Ønskes menuer sammensætter vi dem ud fra de input vi får fra dig, om det er 2, 3 eller 5 retter skal vi nok finde den helt rigtige menu.

Odd Fellow Gaarden

Kontakt​ >

Broderloge nr. 22, Niels Juel​

Jernbanegade 10

DK-4600 Køge​

22@oddfellowkoege.dk

Søsterloge nr. 58 Brønden​

Jernbanegade 10​

DK-4600 Køge​

58@oddfellowkoege.dk